Til forsiden
Tip-en-ven om Fuld Valuta Sitemap/Sideoversigt Kontakt os Til startsiden Dankort betalingOM FULD VALUTA


FOKUS OMRÅDER


KUNDE FORDELE


TILBUD/PRISER


KONTAKT OS


KUNDELOGIN

 

Facebook

Velkommen til Fuld Valuta

Fuld Valuta er et firma som hjælper dig med at skaffe den optimale erstatning i din sag, eller hjælper dig i din sociale sag.
Fra starten i 1992 og frem til i dag, har vi kørt sager for mere end 20.000 personer, ligesom vi har skaffet vores kunder over 2 mia. kroner i erstatning. Et resultat, der taler sit eget tydelige sprog, og tallet stiger fra dag til dag.

- De tusindvis af sager har givet Fuld Valuta ApS en utrolig videndatabase, som har været til stor glæde for vores mange kunder. - Vi vil også meget gerne hjælpe dig med din sag.

Selvom Fuld Valuta skaffer mange kunder store erstatninger, er der ingen garanti for at din erstatning vil blive anerkendt. Vi vurderer om der er en mulighed for erstatning og gør derefter alt, hvad der står i vores magt for, at du kan få din erstatning anerkendt

- Ny dom om deltidsansatte. - klik her for at læse nærmere

Få en gratis vurdering af din sag. - Klik her - eller ring på 56148900 og aftal tid for et møde

Forsikringsselskaberne og styrelser glemmer at tage stilling til vansir og ar! Klik her for at se historien   Fuld Valuta    Solrød Strandvej 110    2680 Solrød Strand    fuldvaluta@fuldvaluta.dk    Telefon 56148900